Steak Bistro De Gelaarsde Kat

Steak Bistro De Gelaarsde Kat is een Restaurant gelegen aan Turfstraat 5 in Zutphen.

Meer informatie over Steak Bistro De Gelaarsde Kat in Zutphen

Restaurant de Gelaarsde Kat is een gezellig en knus restaurant in Zutphen. Het heeft een huiselijke sfeer en combineert de kwaliteiten van een bistro en een steakhouse. Naast de bekende gerechten zoals saté en spare ribs, biedt het restaurant nu ook een uitgebreidere menukaart met gerechten zoals carpaccio, entrecote en lamsvlees. Ook visliefhebbers en vegetariërs worden hier niet vergeten. Het restaurant bestaat al 27 jaar en staat bekend om de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Het adres van het restaurant is Turfstraat 5 in Zutphen en reserveren kan telefonisch. De keuken is geopend op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 17:00 tot ongeveer 22:00 uur. Op dinsdag is het restaurant gesloten.

Wil je weten wat Steak Bistro De Gelaarsde Kat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steak Bistro De Gelaarsde Kat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steak Bistro De Gelaarsde Kat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steak Bistro De Gelaarsde Kat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Steak Bistro De Gelaarsde Kat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steak Bistro De Gelaarsde Kat

Bezoekers bekeken ook