Vermaat Winkels/Restaurants Holding B.V.

Vermaat Winkels/Restaurants Holding B.V. is een Restaurant gelegen aan Den Elterweg 77 in Zutphen.

Meer informatie over Vermaat Winkels/Restaurants Holding B.V. in Zutphen

Vermaat is een specialist op het gebied van maatwerk horeca. Ze hebben verschillende evenementen en projecten, zoals een nieuw event in 2023 genaamd EventMGZN. Ze streven ernaar om met behulp van AI in 2027 50% minder voedselafval te hebben. Vermaat heeft ook een restaurant genaamd Wils* en een bakery café genaamd Wils Bakery Café. Ze zijn op zoek naar nieuwe collega's en hebben vacatures openstaan. Daarnaast hebben ze ook aandacht voor duurzaamheid en hebben ze een gouden tip om te verduurzamen. Vermaat biedt ook veganistische opties aan en heeft een trendrapport. Ze hebben ook een recept voor het maken van een pan met iced tea. Kortom, Vermaat is een veelzijdig bedrijf dat zich richt op horeca op maat.

Wil je weten wat Vermaat Winkels/Restaurants Holding B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vermaat Winkels/Restaurants Holding B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vermaat Winkels/Restaurants Holding B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vermaat Winkels/Restaurants Holding B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Vermaat Winkels/Restaurants Holding B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vermaat Winkels/Restaurants Holding B.V.

Bezoekers bekeken ook