Chapoo! Lekker eten & drinken

Chapoo! Lekker eten & drinken is een Restaurant gelegen aan Turfstraat 7 in Zutphen.

Meer informatie over Chapoo! Lekker eten & drinken in Zutphen

Chapoo is een restaurant in Zutphen dat bekend staat om zijn heerlijke eten en drinken. Het bevindt zich in de oude binnenstad en is een populaire plek voor lunch, diner en een borrel. Chapoo is op zoek naar versterking in de keuken en is op zoek naar een zelfstandig werkend kok en een medewerker bediening. Beide functies vereisen hard werken, energie, teamgeest en gezelligheid. Het restaurant is ook actief op social media en nodigt mensen uit om langs te komen. De openingstijden zijn niet specifiek vermeld, maar het restaurant is te vinden op Turfstraat 77 in Zutphen.

Wil je weten wat Chapoo! Lekker eten & drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chapoo! Lekker eten & drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chapoo! Lekker eten & drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chapoo! Lekker eten & drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Chapoo! Lekker eten & drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chapoo! Lekker eten & drinken

Bezoekers bekeken ook