New York Pizza

New York Pizza is een Restaurant gelegen aan Laarstraat 140 in Zutphen.

Meer informatie over New York Pizza in Zutphen

De tekst bevat een selectie van verschillende pizza's die beschikbaar zijn bij een bepaalde vestiging. Er worden tijdelijke acties vermeld, zoals pizza's met hete kip, Korean BBQ chicken, BBQ grilled chicken, en hamburger. Er zijn ook pizza's met toppings zoals buffelmozzarella, pesto, truffeltapenade, en verschillende soorten kaas. Het wordt benadrukt dat de pizzabodem glutenvrij is, maar dat de pizza niet gegarandeerd 100% glutenvrij is vanwege de omgeving waarin het bereid wordt. Daarom worden de bereide pizza's "glutenarm" genoemd en worden sommige toppings verwijderd.

Wil je weten wat New York Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar New York Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza

Bezoekers bekeken ook