De Gracht

De Gracht is een Restaurant gelegen aan Laarstraat 1 in Zutphen.

Meer informatie over De Gracht in Zutphen

De Gracht is een restaurant gevestigd in het centrum van Zutphen, aan de Laarstraat. Ze bieden heerlijke broodjes, uitsmijters, pannenkoeken en de bekende Schnitzel de "Gracht". Het restaurant heeft 50 zitplaatsen verdeeld over 2 verdiepingen, waardoor de eerste verdieping ook geschikt is voor besloten gelegenheden. Het terras heeft 100 stoelen, waarvan een gedeelte overdekt en verwarmd is, zodat je zowel in de zomer als winter buiten kunt zitten. De openingstijden en het adres van De Gracht zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat De Gracht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Gracht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Gracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar De Gracht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Gracht

Bezoekers bekeken ook