Hotel 't Oer

Hotel 't Oer is een Restaurant gelegen aan Marspoortstraat 17 in Zutphen.

Meer informatie over Hotel 't Oer in Zutphen

Stadshotel 'tOer is een uniek hotel in het centrum van Zutphen met een monumentaal pand en modern ingerichte kamers. Het hotel onderscheidt zich van andere franchise hotels door de aandacht voor de gast en biedt een unieke ervaring in het historische centrum van Zutphen. Het bijbehorende restaurant/bar, Proeflokaal 'tOer, serveert verschillende kleine hapjes om te proeven en te delen. Het restaurant is momenteel gesloten voor lunch en diner, maar ontbijt is wel beschikbaar. Het hotel is gelegen in centrum, dicht bij de IJssel, het station en parkeergelegenheden. Op zondag kan er gratis worden geparkeerd in de straat en voor langere periodes kan er worden geparkeerd aan de IJselkade. Daarnaast biedt het hotel verschillende arrangementen aan om Zutphen te verkennen of om te ontspannen. Het personeel denkt graag mee over leuke activiteiten of plekken in Zutphen.

Wil je weten wat Hotel 't Oer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel 't Oer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel 't Oer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel 't Oer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Hotel 't Oer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel ’t Oer

Bezoekers bekeken ook