Restaurant Aster

Restaurant Aster is een Restaurant gelegen aan Laarstraat 8 in Zutphen.

Meer informatie over Restaurant Aster in Zutphen

Restaurant Aster is een restaurant in Zutphen dat gerechten à la minute bereidt met verse ingrediënten en kruiden. Ze bieden wereldgerechten, tapas en sauzen die huisgemaakt zijn zonder toevoegingen. Het restaurant kan gerechten zowel pittig als mild bereiden en houdt rekening met speciale wensen. Ze hebben een ruim aanbod van vegetarische gerechten en kunnen een aantal gerechten veganistisch bereiden. Daarnaast bieden ze ook afhaalmogelijkheden en cateringdiensten, waaronder diverse buffetten en borrel-tapas. Het restaurant is gevestigd aan de Laarstraat 8 in Zutphen en je kunt reserveren via de link op hun website of telefonisch. Ze zijn ook actief op social media en hebben vacatures voor medewerkers in de bediening, afwassers en leerling koks.

Wil je weten wat Restaurant Aster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Aster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Aster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Aster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Restaurant Aster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Aster

Bezoekers bekeken ook