Lekker aan de IJssel

Lekker aan de IJssel is een Restaurant gelegen aan IJsselkade 11 d in Zutphen.

Meer informatie over Lekker aan de IJssel in Zutphen

LEKKER aan de IJssel is een restaurant gelegen aan de IJssel waar je kunt genieten van heerlijke gerechten bereid met lokale ingrediënten. Ze bieden lunch, diner en koffie met taart aan. Reserveren is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. Daarnaast kun je iedere laatste zondag van de maand genieten van live muziek. Het restaurant is gevestigd aan de IJsselkade 11d in Zutphen en is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 10:00 uur, met uitzondering van maandag wanneer ze gesloten zijn.

Wil je weten wat Lekker aan de IJssel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lekker aan de IJssel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lekker aan de IJssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lekker aan de IJssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Lekker aan de IJssel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lekker aan de IJssel

Bezoekers bekeken ook