Restaurant De Wijnhuistoren

Restaurant De Wijnhuistoren is een Restaurant gelegen aan Groenmarkt 40 in Zutphen.

Meer informatie over Restaurant De Wijnhuistoren in Zutphen

Het Italiaanse restaurant De Wijnhuistoren is gelegen op een prachtige plek in het historische centrum van Zutphen. Het restaurant biedt overdag koffiespecialiteiten en lunchgerechten aan en 's avonds serveren ze heerlijke seizoensgebonden specialiteiten. Het restaurant is gevestigd in de Wijnhuistoren, een pronktoren die symbool staat voor welvaart. Tegenwoordig is de toren een plek waar mensen samenkomen om te eten en te drinken, en het is ook mogelijk om met een gids de toren te beklimmen voor een prachtig uitzicht over de binnenstad van Zutphen. Het restaurant is te volgen op social media en heeft een vacature voor een souschef. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om de Torenzaal te huren voor feesten en evenementen. Het restaurant is elke dag geopend vanaf 12:00 uur en is te bereiken via de contactgegevens op hun website.

Wil je weten wat Restaurant De Wijnhuistoren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Wijnhuistoren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Wijnhuistoren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Wijnhuistoren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Restaurant De Wijnhuistoren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Wijnhuistoren

Bezoekers bekeken ook