By Chiel

By Chiel is een Restaurant gelegen aan s-Gravenhof 5 in Zutphen.

Meer informatie over By Chiel in Zutphen

Restaurant By Chiel staat bekend om het werken met seizoensproducten, de beste vis en het smaakvolste vlees. Dit gebeurt op ambachtelijk klassiek Franse wijze met passie. Het restaurant biedt een ongedwongen sfeer, uitstekende keuken en gastvrije bediening. Op de menukaarten vind je een ruime keuze aan lunch-, diner- en dessertgerechten, allemaal bereid met liefde. Daarnaast organiseert chef-kok Chiel Dohmen populaire kookworkshops waarin de deelnemers worden uitgedaagd en geïnspireerd met seizoensproducten. Voor zakelijke lunches, vergaderingen en workshops is er ook een studio beschikbaar in het karakteristieke Zutphen. Blijf op de hoogte via de website van het restaurant.

Wil je weten wat By Chiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van By Chiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij By Chiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je By Chiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar By Chiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. By Chiel

Bezoekers bekeken ook