Afghan Darbar

Afghan Darbar is een Restaurant gelegen aan Stationsplein 59 in Zutphen.

Meer informatie over Afghan Darbar in Zutphen

Restaurant Afghan Darbar is een traditioneel Perzisch restaurant gelegen aan het Stationsplein 59 in Zutphen. Het restaurant biedt Aziatische gastvrijheid, smaakvolle gerechten en alcoholvrije wijnen. Ze maken gebruik van lokale producten en hebben een aanbod van unieke gerechten uit Afghanistan en omgeving. Het restaurant is ook geschikt voor verjaardagsfeestjes en speciale gelegenheden. Voor zakelijke gelegenheden is het mogelijk om van tevoren te reserveren, zelfs buiten de openingstijden. Er is ook een aparte vergaderzaal beschikbaar voor 10-15 personen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 22.00 uur, maar op maandagen gesloten. Het telefoonnummer voor bestellingen is +31 575474670 en voor WhatsApp is het +31638226710. Het adres van het restaurant is Stationsplein 59, 7201 MH Zutphen.

Wil je weten wat Afghan Darbar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Afghan Darbar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Afghan Darbar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Afghan Darbar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Afghan Darbar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Afghan Darbar

Bezoekers bekeken ook