Restaurant Efeze Zutphen

Restaurant Efeze Zutphen is een Restaurant gelegen aan Houtmarkt 50 in Zutphen.

Meer informatie over Restaurant Efeze Zutphen in Zutphen

Efeze is een Turks en Italiaans restaurant dat al meer dan 30 jaar gevestigd is in het hartje van Zutphen. Het restaurant is gespecialiseerd in mediterrane gerechten en biedt ook de mogelijkheid om gerechten af te halen voor een gereduceerde prijs. Het menu bestaat uit diverse gerechten, waaronder salades, voorgerechten, vlees, pizza, pasta, vis en vegetarische gerechten. Daarnaast kunt u ook genieten van een kopje koffie met gebak op het zonnige terras. Het restaurant staat bekend om zijn vriendelijk personeel en gastvrijheid. Het adres van Efeze is Houtmarkt 50, 7201 KM Zutphen.

Wil je weten wat Restaurant Efeze Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Efeze Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Efeze Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Efeze Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Restaurant Efeze Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Efeze Zutphen

Bezoekers bekeken ook