Vaticanoforno

Vaticanoforno is een Restaurant gelegen aan Groenmarkt 35 in Zutphen.

Meer informatie over Vaticanoforno in Zutphen

Italiaans Restaurant Vaticano is gevestigd in een statig pand in de binnenstad van Zutphen. Vanaf het zonovergoten terras heeft men uitzicht op de Wijnhuistoren, de Drogenapstoren en de fontein op de Houtmarkt. Het restaurant is goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Daarnaast ligt het op loopafstand van het bus- en treinstation. Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch en sluit pas 's avonds wanneer alle gasten tevreden naar huis zijn gegaan. Er is ook een afhaalservice beschikbaar en bestellingen kunnen telefonisch worden doorgegeven. Het restaurant heeft een rustieke uitstraling, zowel op de begane grond als in de historische gewelfkelder. Men kan een virtuele tour nemen om een indruk te krijgen en daarna ook echt langs komen.

Wil je weten wat Vaticanoforno verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vaticanoforno of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vaticanoforno? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vaticanoforno het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Vaticanoforno reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vaticanoforno

Bezoekers bekeken ook