Restaurant No. 60

Restaurant No. 60 is een Restaurant gelegen aan Houtmarkt 60 in Zutphen.

Meer informatie over Restaurant No. 60 in Zutphen

No.60 is een bar en restaurant in Zutphen waar u kunt genieten van heerlijke lunch- en dinergerechten, bereid met verse ingrediënten. Ze hebben ook een uitgebreide wijnkaart en elke maand speciale wijnen. U kunt ook No.60 afhuren voor een feest. Ze serveren goede en verse gerechten en bieden speciale menu's en seizoensgebonden specials. Als u speciale dieetwensen heeft, kunt u dit aan hen doorgeven. De contactgegevens van No.60 zijn no.60zutphen@gmail.com en 0575 20 20 34. Ze hebben verschillende openingstijden, afhankelijk van de dag van de week, en zijn gevestigd op Houtmarkt 60, 7201 KM Zutphen. Deze website maakt gebruik van cookies en u kunt uw cookie-instellingen aanpassen via de link in de footer van de website.

Wil je weten wat Restaurant No. 60 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant No. 60 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant No. 60? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant No. 60 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Restaurant No. 60 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant No. 60

Bezoekers bekeken ook