Sultani Restaurant

Sultani Restaurant is een Restaurant gelegen aan Groenmarkt 35 in Zutphen.

Meer informatie over Sultani Restaurant in Zutphen

Sultani is een Zuid-Europees/Marokkaans restaurant in Zutphen, waar je kunt genieten van smaken uit Zuid-Europa en Marokko. Het restaurant biedt een uitgebreide kaart met gerechten voor iedereen, of je nu vlees, vis of vegetarisch eet. Alle gerechten worden vers bereid in de open keuken, en kunnen worden aangepast aan allergieën, veganistische diëten en glutenvrije diëten. Je kunt bij Sultani terecht voor lunch en diner, en er is ook de mogelijkheid om een Marokkaanse tajine-to-go af te halen. Het restaurant is geopend van 11.00 tot 23.00 uur, met de keuken open tot 22.00 uur. Reserveren is mogelijk en voor groepen van meer dan 10 personen is er meer informatie beschikbaar. Sultani staat op nummer 1 op Tripadvisor in Zutphen.

Wil je weten wat Sultani Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sultani Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sultani Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sultani Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Sultani Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sultani Restaurant

Bezoekers bekeken ook