Spot On City Gym

Spot On City Gym is een Sportschool gelegen aan Van Hallstraat 30 in Zutphen.

Meer informatie over Spot On City Gym in Zutphen

Spot On City Gym biedt verschillende fitnessmogelijkheden, groepslessen, personal training, een barbier en wellnessfaciliteiten. Klanten beoordelen de sportschool positief en prijzen de mogelijkheden en de schone omgeving. De tarieven voor lidmaatschap variëren, maar beginnen bij €35 per maand. Personal training is beschikbaar en wordt gezien als een effectieve manier om doelen te bereiken. Spot On biedt ook hulp bij het creëren van een gezonde levensstijl, met onder andere fysiotherapie en psychotherapie. Er is een breed scala aan groepslessen beschikbaar, zoals yoga en kickboksen. Nieuwe klanten kunnen de sportschool 14 dagen gratis uitproberen.

Wil je weten wat Spot On City Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spot On City Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spot On City Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spot On City Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Spot On City Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spot On City Gym

Bezoekers bekeken ook