De Vrije Slag Door Zutphen

De Vrije Slag Door Zutphen is een Sportschool gelegen aan IJsbaanpad 7203 in Zutphen.

Meer informatie over De Vrije Slag Door Zutphen in Zutphen

De Vrije Slag door Zutphen is een open water evenement dat plaatsvindt op zaterdag 19 augustus 2023. Het evenement wordt georganiseerd met behulp van vele vrijwilligers en biedt zowel recreatieve zwemmers als wedstrijdzwemmers de mogelijkheid om deel te nemen. De start van de verschillende afstanden vindt plaats bij de IJsbaan aan de Leeuweriklaan 31-37 in Zutphen. Er zijn verschillende afstanden waaruit gekozen kan worden, zoals 3000 meter, 500 meter, 1500 meter, 250 meter en 920 meter. Het evenement begint om 12.00 uur en eindigt om 14.15 uur. Daarnaast heeft het evenement een hoofdsponsor en verschillende andere sponsors. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van De Vrije Slag door Zutphen.

Wil je weten wat De Vrije Slag Door Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vrije Slag Door Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vrije Slag Door Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vrije Slag Door Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar De Vrije Slag Door Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vrije Slag Door Zutphen

Bezoekers bekeken ook