Crossfit Human Power

Crossfit Human Power is een Sportschool gelegen aan Dreef 18B in Zutphen.

Meer informatie over Crossfit Human Power in Zutphen

CrossFit Human Power is een sportschool die zich richt op het vergroten van fitheid, plezier en het overwinnen van uitdagingen. Ze bieden verschillende lessen aan, zoals reguliere CrossFit-lessen, Basic lessen voor beginners, Olympic weightlifting, Strongman trainingen, lessen voor tieners en een laagdrempelige lifestyle-les. Ze bieden ook gratis proeflessen aan. Daarnaast worden er voorbeelden gegeven van twee workouts die ze aanbieden. De tekst bevat ook positieve ervaringen van leden. Er worden geen specifieke datums of openingstijden genoemd.

Wil je weten wat Crossfit Human Power verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Crossfit Human Power of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Crossfit Human Power? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Crossfit Human Power het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Crossfit Human Power reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Crossfit Human Power

Bezoekers bekeken ook