The Base Fitness & More

The Base Fitness & More is een Sportschool gelegen aan Henri Dunantweg 2A in Zutphen.

Meer informatie over The Base Fitness & More in Zutphen

The Base Fitness and More in Zutphen biedt persoonlijke trainingsschema's aan die zijn afgestemd op de fysieke gesteldheid en doelen van elk lid. Daarnaast is er de mogelijkheid om het trainingsschema één op één uit te leggen. De sportschool heeft ook trainers die gespecialiseerd zijn in voeding en biedt persoonlijke voedingsbegeleiding aan zonder restricties. Naast fysieke inspanning is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. De sportschool biedt onbeperkte toegang tot de trainingsfaciliteiten en attributen. Bij The Base Fitness and More ontvang je ook korting als je nieuwe leden aanbrengt. De focus ligt voornamelijk op krachttraining, maar er is ook ruimte voor andere aspecten van fitness. Er zijn speciale openingstijden en er is een nieuwe vorm van begeleiding genaamd The Base Personal. De sportschool heeft geen pasjes of toegangspoortjes, maar in plaats daarvan krijgt elk lid een eigen barcode ID.

Wil je weten wat The Base Fitness & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Base Fitness & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Base Fitness & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Base Fitness & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar The Base Fitness & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Base Fitness & More

Bezoekers bekeken ook