Basic-Fit Zutphen Dreef 24/7

Basic-Fit Zutphen Dreef 24/7 is een Sportschool gelegen aan Dreef 10 in Zutphen.

Meer informatie over Basic-Fit Zutphen Dreef 24/7 in Zutphen

Basic-Fit is een sportschool in Zutphen die verschillende lidmaatschappen aanbiedt om fit te worden op jouw eigen manier. Er zijn drie soorten lidmaatschappen: Comfort, Premium en All-in. Met het Comfort lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de club als thuis trainen met Virtuele Groepslessen. Het Premium lidmaatschap biedt toegang tot alle clubs in Europa, de mogelijkheid om iemand mee te nemen om samen te trainen, 50% korting op Yanga Sports Water en onbeperkt gebruik van massagestoelen in de clubs. Bij het All-in lidmaatschap krijg je een Smart Bike bij jou thuis (te huur voor 1 jaar) en toegang tot de Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Daarnaast biedt Basic-Fit ook verschillende services en faciliteiten in de club, zoals Virtuele Workouts, Live Groepslessen, Fysiotherapie en Yanga Sportswater. Je kunt je lidmaatschap aanpassen met extra's naar jouw wensen.

Wil je weten wat Basic-Fit Zutphen Dreef 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Zutphen Dreef 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Zutphen Dreef 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Zutphen Dreef 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Basic-Fit Zutphen Dreef 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Zutphen Dreef 24/7

Bezoekers bekeken ook