Zutphen

Zutphen is een Sportschool gelegen aan Pr. Irenestraat in Zutphen.

Meer informatie over Zutphen in Zutphen

Boksschool Zutphen biedt bokstrainingen aan voor iedereen vanaf 12 jaar. De lessen richten zich op techniek, tactiek, kracht, snelheid en lenigheid. Boksen is een ideale workout om het hele lichaam te trainen en bevordert de duurconditie en het vermogen tot explosieve inspanningen. Er zijn reguliere trainingstijden op dinsdag en vrijdag, en één keer per maand op woensdag. De trainingen zijn groepslessen voor zowel beginners als gevorderden, en kunnen worden aangepast aan het individuele niveau. De prijzen variëren van €29,50 tot €8,00, afhankelijk van het type abonnement of losse les. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon. De boksschool is gevestigd in Zutphen en is lid van de Nederlandse Boksbond. Enkele sponsors van de school zijn Playnetic, De Baard van Warnveld, Back Corner Custom Bikes, Ilonka van Perlo Autorijschool en Mindstaete.

Wil je weten wat Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zutphen

Bezoekers bekeken ook