Curves Zutphen

Curves Zutphen is een Sportschool gelegen aan Spittaalstraat 74 in Zutphen.

Meer informatie over Curves Zutphen in Zutphen

Bij Curves Zutphen kun je op een goede manier aan je gezondheid werken. Je kunt de sportschool 30 dagen lang uitproberen voor slechts 30 euro. Curves Zutphen biedt complete cardio- en krachttrainingen in slechts 30 minuten. Het is een sportschool speciaal voor vrouwen, met korte en effectieve trainingen. Er zijn coaches die je helpen je doelen te behalen en er heerst een gezellige en open sfeer. Om te bepalen welk lidmaatschap het beste bij jou past, kun je de gratis Fittest doen. Hiermee kun je in slechts 1 minuut bepalen of Curves Zutphen bij jou past. Je kunt contact opnemen met de club via de telefoon of e-mail voor meer informatie. De openingstijden zijn tot 30 minuten voor sluitingstijd.

Wil je weten wat Curves Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Curves Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Curves Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curves Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Curves Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Curves Zutphen

Bezoekers bekeken ook