Healing Tango

Healing Tango is een Sportschool gelegen aan Vispoortplein 16 in Zutphen.

Meer informatie over Healing Tango in Zutphen

De tekst gaat over workshops en een weekendevenement in Amsterdam, Oosterbeek en Zutphen, gericht op het ervaren van de essentie van Tango als een spirituele en sensuele reis naar eenheid. De workshops gebruiken bewegingsmeditaties om het lichaam en de geest in harmonie te brengen en de essentie van ons tijdloze wezen te ontdekken. Het doel is om illusoire beperkingen op te lossen en in contact te komen met ons ware zelf. Er is geen danservaring vereist en de workshops kosten €23 per persoon. Het weekendevenement biedt ook de mogelijkheid om de basis van Tango te leren en thema's zoals overgave, controle, vrijheid, verbinding en gemeenschap te verkennen. Het evenement wordt geleid door Lizelot de Stigter en Jillis de Winter en accommodatie is beschikbaar in de omgeving.

Wil je weten wat Healing Tango verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healing Tango of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healing Tango? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healing Tango het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Healing Tango reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healing Tango

Bezoekers bekeken ook