Piek Studio - Pilates & Yoga

Piek Studio - Pilates & Yoga is een Sportschool gelegen aan Laarstraat 31 in Zutphen.

Meer informatie over Piek Studio - Pilates & Yoga in Zutphen

Piek Studio is een studio waar ze geloven in alles wat werkt voor het lichaam, zoals pilates, yoga en yin yoga. De lessen zijn toegankelijk voor alle deelnemers, ongeacht of ze beginners of gevorderden zijn. Piek Studio is nu ook aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan, wat werknemers de mogelijkheid biedt om met belastingvoordeel te gaan bewegen. In de zomerperiode zijn er iets minder lessen beschikbaar, maar er staan nog steeds 9 lessen of meer op het rooster. Het rooster kan worden geraadpleegd op MindBody voor de meest recente informatie. Naast de Piek Mixlessen biedt Piek Studio ook aerial yoga, vinyasa en flow yoga en yin yogalessen aan. De studio is gelegen aan de Laarstraat 31 in Zutphen.

Wil je weten wat Piek Studio - Pilates & Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Piek Studio - Pilates & Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Piek Studio - Pilates & Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Piek Studio - Pilates & Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Piek Studio - Pilates & Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Piek Studio – Pilates & Yoga

Bezoekers bekeken ook