The Real Gym Zutphen

The Real Gym Zutphen is een Sportschool gelegen aan Strawinskystraat 4 in Zutphen.

Meer informatie over The Real Gym Zutphen in Zutphen

Sportschool The Real Gym Zutphen biedt topkwaliteit fitness en een groot aanbod van freestyle groepslessen in een veilige en moderne omgeving. De sportschool is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Het team van The Real Gym staat klaar om te helpen en bestaat uit verschillende coaches. Daarnaast bieden ze een breed scala aan groepslessen, waaronder Zumba, Spinning, Crosstraining, Attack, Booty, Power, Yoga, Core, Crosstraining, Boksfit en Seniorenfit. Voor meer informatie kan men terecht op de website.

Wil je weten wat The Real Gym Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Real Gym Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Real Gym Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Real Gym Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar The Real Gym Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Real Gym Zutphen

Bezoekers bekeken ook