Lutherse Kerk Apeldoorn

Lutherse Kerk Apeldoorn is een Kerk gelegen aan Lombardsteeg in Zutphen.

Meer informatie over Lutherse Kerk Apeldoorn in Zutphen

De Lutherse Kerk in Apeldoorn biedt de mogelijkheid om de kerk en de daarachter gelegen Lutherzaal te huren voor verschillende evenementen. De kerk heeft 90 zitplaatsen en de Lutherzaal kan worden opgesteld met tafels en stoelen voor 45 personen, of zonder tafels en stoelen voor 100 personen. Voor meer informatie over het huren van de ruimtes kan contact worden opgenomen met de kerkrentmeester. De Lutherse Kerk Apeldoorn maakt deel uit van de Lutherse gemeenten van Arnhem en Zutphen en is onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland. De predikant van de kerk is ds Louisa Vos uit Zutphen. Daarnaast zijn er verschillende contactpersonen voor de kerkenraad, diakenen, ouderlingen, organisten en kosters. De kerk houdt elke tweede zondag van de maand muziekdiensten en reguliere kerkdiensten vinden plaats op zondag om 10.00 uur. Het kerkblad van de Lutherse Kerk Apeldoorn heet Opwaarts.

Wil je weten wat Lutherse Kerk Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lutherse Kerk Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lutherse Kerk Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lutherse Kerk Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Lutherse Kerk Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lutherse Kerk Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook