Kliederkerk Zutphen

Kliederkerk Zutphen is een Kerk gelegen aan Wilhelminalaan 3 in Zutphen.

Meer informatie over Kliederkerk Zutphen in Zutphen

Binnen de Protestantse Gemeente Zutphen worden verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren. Voor kinderen is er onder andere oppas, kindernevendienst, kliederkerk en de Eet Weet Club. Voor jongeren is er Een Stap Verder, waar thema's worden besproken die gerelateerd zijn aan het dagelijks leven. Daarnaast wordt er ook samengewerkt met de Protestantse Gemeente Warnsveld-Leesten. Ten slotte is er ook de mogelijkheid om een maatschappelijke stage te doen.

Wil je weten wat Kliederkerk Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kliederkerk Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kliederkerk Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kliederkerk Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Kliederkerk Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kliederkerk Zutphen

Bezoekers bekeken ook