Evangelisch-Lutherse Kerk

Evangelisch-Lutherse Kerk is een Kerk gelegen aan Beukerstraat 10 in Zutphen.

Meer informatie over Evangelisch-Lutherse Kerk in Zutphen

De Evangelisch-Lutherse gemeente Zutphen is een gastvrije en hartelijke gemeenschap die midden in de samenleving staat. Ze komen elke zondagmorgen samen voor een dienst en iedereen is welkom. Na de dienst is er tijd voor koffie en contact. De gemeente viert de zondagse dienst met het Woord en zang, doet mee aan Leren van Luther, hecht waarde aan omzien naar elkaar, deelt het Evangelie en organiseert koffieochtenden. Daarnaast wordt er gezocht naar een cantor en is er nieuws over de intrededienst van ds. Sarolea. In de eredienst belijden ze hun geloof in God en ze komen samen in de Lutherse Kerk in Zutphen.

Wil je weten wat Evangelisch-Lutherse Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelisch-Lutherse Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelisch-Lutherse Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelisch-Lutherse Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Evangelisch-Lutherse Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelisch-Lutherse Kerk

Bezoekers bekeken ook