Doopsgezinde Gemeente Zutphen

Doopsgezinde Gemeente Zutphen is een Kerk gelegen aan Leeuweriklaan 23 in Zutphen.

Meer informatie over Doopsgezinde Gemeente Zutphen in Zutphen

De Doopsgezinde Gemeente Zutphen is een open en gastvrije gemeenschap die gelooft in God en zich inzet voor vrede, rechtvaardigheid en heelheid in de wereld. Geloven is voor hen een werkwoord en een wijze van leven. Op hun website is informatie te vinden over wie zij zijn en wat zij als gemeente doen. Er is nieuws over onder andere de viering van Keti Koti in 2023, de lancering van een nieuwe website, een gemeenteberaad en de startzondag op 10 september. Daarnaast is er een agenda met kerkdiensten en andere activiteiten. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de gemeente.

Wil je weten wat Doopsgezinde Gemeente Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doopsgezinde Gemeente Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doopsgezinde Gemeente Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doopsgezinde Gemeente Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Doopsgezinde Gemeente Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doopsgezinde Gemeente Zutphen

Bezoekers bekeken ook