Christengemeenschap Gemeente Zutphen

Christengemeenschap Gemeente Zutphen is een Kerk gelegen aan Badhuisweg 27 in Zutphen.

Meer informatie over Christengemeenschap Gemeente Zutphen in Zutphen

De tekst beschrijft de toegankelijkheid van gereedschappen in de Christengemeenschap Zutphen. Na een voorgeschiedenis van 20 jaar werd de gemeente in september 1986 een zelfstandige gemeente. Ze kochten een verlaten timmerfabriek aan de Badhuisweg, waarop op 24 juni 1990 de feestelijke grondsteenlegging van de kerk plaatsvond. De geestelijken van de gemeente zijn Ton Besterveld en Ardan Heerkens. Het adres van de kerk is Badhuisweg 27, 7201 GM Zutphen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met 06-29024351 of gemeentezutphen@christengemeenschap.nl.

Wil je weten wat Christengemeenschap Gemeente Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christengemeenschap Gemeente Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christengemeenschap Gemeente Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christengemeenschap Gemeente Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Christengemeenschap Gemeente Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christengemeenschap Gemeente Zutphen

Bezoekers bekeken ook