Entree Walburgiskerk & Librije

Entree Walburgiskerk & Librije is een Kerk gelegen aan s-Gravenhof 1 in Zutphen.

Meer informatie over Entree Walburgiskerk & Librije in Zutphen

De kapittelkerk in Zutphen is een unieke 13e-eeuwse kerk die open is voor bezoekers. Het is een populaire locatie voor tentoonstellingen, concerten en evenementen. De kerk is gebouwd op restanten van een Romaanse kerk uit de 11e eeuw en heeft prachtige gewelf-, pilaar- en wandschilderingen. Daarnaast heeft het een kettingbibliotheek en een beroemd orgel. De kerk is ook te huur voor verschillende gelegenheden. Verder zijn er regelmatig evenementen en concerten in de kerk. Voor meer informatie en contactgegevens kan de website van de Walburgiskerk worden bezocht.

Wil je weten wat Entree Walburgiskerk & Librije verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Entree Walburgiskerk & Librije of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Entree Walburgiskerk & Librije? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Entree Walburgiskerk & Librije het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Entree Walburgiskerk & Librije reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Entree Walburgiskerk & Librije

Bezoekers bekeken ook