Het Kleurrijk Zutphen

Het Kleurrijk Zutphen is een Kinderopvang gelegen aan Rietbergstraat 2b in Zutphen.

Meer informatie over Het Kleurrijk Zutphen in Zutphen

Kinderdagverblijf Het Kleurrijk is een kleinschalig dagverblijf in Zutphen, met drie groepen: een baby-, dreumes- en peutergroep. Na inschrijving neemt de organisatie persoonlijk contact op. De visie van Het Kleurrijk is gericht op creativiteit en het uitdagen van kinderen om zelf te ontdekken. Alle activiteiten worden vastgelegd op foto. Het kinderdagverblijf biedt veel speelruimte, 1-op-1 activiteiten en de mogelijkheid voor kinderen om zich op verschillende manieren uit te drukken. Er zijn aparte groepen voor baby's, dreumesen en peuters. Het kinderdagverblijf is geïnspireerd op de pedagogische visie van Reggio Emilia. Het Kleurrijk hecht belang aan wat kinderen bezighoudt, in plaats van hen bezig te houden. Voor meer informatie of inschrijving kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Het Kleurrijk Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Kleurrijk Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Kleurrijk Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Kleurrijk Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Het Kleurrijk Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Kleurrijk Zutphen

Bezoekers bekeken ook