Groene BSO De Kaardebol

Groene BSO De Kaardebol is een Kinderopvang gelegen aan Harenbergweg 1 in Zutphen.

Meer informatie over Groene BSO De Kaardebol in Zutphen

De locatie biedt verschillende mogelijkheden voor kinderen om rustig te knutselen, eten en drinken, en spullen te onderzoeken die ze buiten hebben gevonden. Daarnaast heeft het terrein ook veel te bieden, zoals een vlindertuin, natuurspeeltuin en moestuintjes waar kinderen hun eigen groente en fruit kunnen zaaien en oogsten. Deze kunnen vervolgens gebruikt worden in de keuken voor koken en bakken. Kortom, de nieuwe Groene BSO biedt veel uitdagende mogelijkheden voor kinderen.

Wil je weten wat Groene BSO De Kaardebol verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groene BSO De Kaardebol of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groene BSO De Kaardebol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groene BSO De Kaardebol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Groene BSO De Kaardebol reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groene BSO De Kaardebol

Bezoekers bekeken ook