Partou Lea Dasberg

Partou Lea Dasberg is een Kinderopvang gelegen aan Markolle 5 in Zutphen.

Meer informatie over Partou Lea Dasberg in Zutphen

Dit artikel beschrijft het kinderdagverblijf Lea Dasberg in Zutphen. Het kinderdagverblijf biedt kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Er zijn horizontale groepen voor kinderen van dezelfde leeftijd en verticale groepen waar kinderen van verschillende leeftijden van elkaar kunnen leren. Het kinderdagverblijf heeft ruime speelruimtes en een vernieuwd buitenspeelterrein. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis op locatie. Verder kunnen ouders het GGD-rapport en het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf bekijken. Ook kunnen ze de kosten voor kinderopvang berekenen met behulp van een rekentool.

Wil je weten wat Partou Lea Dasberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Lea Dasberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Lea Dasberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Lea Dasberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Partou Lea Dasberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Lea Dasberg

Bezoekers bekeken ook