Twinkeltje huiselijke kinderopvang

Twinkeltje huiselijke kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Het Zwanevlot 312 in Zutphen.

Meer informatie over Twinkeltje huiselijke kinderopvang in Zutphen

Twinkeltje huiselijke kinderopvang is een plek waar kinderen veilig en vertrouwd kunnen spelen terwijl hun ouders werken. Marieke Dudink is een gastouder die sinds 2010 kinderen opvangt in haar huis, in kleine groepjes van maximaal 5 kinderen. Ze stimuleert de nieuwsgierigheid van kinderen en geeft ze de ruimte om te experimenteren. Ze spenderen veel tijd buiten in de tuin en leren spelenderwijs over de natuur. Spelen is een belangrijke manier waarop kinderen leren en ze spelen dan ook de hele dag door, zowel binnen als buiten. Het huis is kindvriendelijk, veilig en uitdagend. Daarnaast gaan ze regelmatig op uitstapjes om de wereld buiten het huis te verkennen. Er is ook aandacht voor liedjes, versjes en boekjes. Er wordt een vast dagritme gevolgd, met vaste tijden voor eten en slapen, alhoewel baby's hun eigen ritme volgen.

Wil je weten wat Twinkeltje huiselijke kinderopvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twinkeltje huiselijke kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twinkeltje huiselijke kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twinkeltje huiselijke kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Twinkeltje huiselijke kinderopvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twinkeltje huiselijke kinderopvang

Bezoekers bekeken ook