BSO Bolderburen Zutphen locatie De Zonnewende

BSO Bolderburen Zutphen locatie De Zonnewende is een Kinderopvang gelegen aan Valckstraat 32 in Zutphen.

Meer informatie over BSO Bolderburen Zutphen locatie De Zonnewende in Zutphen

BSO Bolderburen is een buitenschoolse opvang op antroposofische grondslag, waarin huiselijke gezelligheid, warmte en aandacht voor ieder kind, centraal staan. De groepsleidsters spelen een belangrijke rol in de band met de kinderen. De sfeer in de BSO sluit aan op die van de school, zodat de kinderen school en opvang als een geheel ervaren. De BSO is gevestigd op de Vrije scholen in Zutphen en de groepen bestaan uit kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Door wachtlijsten is er momenteel geen ruimte om kinderen van andere scholen aan te nemen. De locaties en contactgegevens worden vermeld, evenals het privacyreglement.

Wil je weten wat BSO Bolderburen Zutphen locatie De Zonnewende verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BSO Bolderburen Zutphen locatie De Zonnewende of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO Bolderburen Zutphen locatie De Zonnewende? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO Bolderburen Zutphen locatie De Zonnewende het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar BSO Bolderburen Zutphen locatie De Zonnewende reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BSO Bolderburen Zutphen locatie De Zonnewende

Bezoekers bekeken ook