Partou de Polbeek

Partou de Polbeek is een Kinderopvang gelegen aan Van Dorenborchstraat 1 in Zutphen.

Meer informatie over Partou de Polbeek in Zutphen

De tekst gaat over het kinderdagverblijf Partou Polbeek in Zutphen. Op deze locatie is er een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang beschikbaar. Het kinderdagverblijf bevindt zich op de begane grond van een modern woonzorgcentrum en biedt een huiselijke sfeer. Er zijn verschillende groepen, waaronder een verticale groep waar broertjes en zusjes samen zitten. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Parkeren is mogelijk en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen. De kosten voor kinderopvang zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie van de ouders. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf biedt een groene buitenruimte en houdt ouders op de hoogte via een app.

Wil je weten wat Partou de Polbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou de Polbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou de Polbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou de Polbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Partou de Polbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou de Polbeek

Bezoekers bekeken ook