Partou Koetje Boe

Partou Koetje Boe is een Kinderopvang gelegen aan Laarstraat 58 in Zutphen.

Meer informatie over Partou Koetje Boe in Zutphen

Dit artikel beschrijft het kinderdagverblijf Partou Koetje Boe in Zutphen. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een historisch pand met een binnentuin en biedt verschillende groepen aan. Het is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.15 uur tot 18.15 uur. Er is parkeergelegenheid voor de deur en gratis parkeren is mogelijk in de naastgelegen woonwijk. Het GGD-rapport en het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf zijn beschikbaar voor ouders om in te zien. Daarnaast worden de tarieven voor kinderopvang in 2023 vermeld. Het artikel eindigt met de mogelijkheid om een rondleiding aan te vragen of een kind vrijblijvend in te schrijven.

Wil je weten wat Partou Koetje Boe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Koetje Boe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Koetje Boe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Koetje Boe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Partou Koetje Boe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Koetje Boe

Bezoekers bekeken ook