Vleesconcurrent

Vleesconcurrent is een Slagerij gelegen aan Rudolf Steinerlaan in Zutphen.

Meer informatie over Vleesconcurrent in Zutphen

Vleesconcurrent is een winkel die heerlijk rundvlees verkoopt, voornamelijk van Simmentaler runderen uit de Alpen. Het vlees is van hoge kwaliteit en heeft veel karakter. In de winkel kan je ook voorverpakt gevacumeerd vlees zoals kipsate, bbqworst, schnitzels, vere worst, schouderkarbonade, kip, etc. kopen. Daarnaast verkopen ze ook verse worst, spareribs, leverworst, kipfilet, etc. De medewerkers kunnen je alles vertellen over de achtergrond van de runderen en hoe je het vlees mooi kunt snijden en bereiden. De openingstijden van de winkel in Zutphen zijn woensdag 13:00-17:00 uur, donderdag en vrijdag 10:00-17:00 uur, en zaterdag 10:00-16:00 uur. De openingstijden van de winkel in Doetinchem zijn maandag t/m vrijdag 11:00-17:00 uur, en zaterdag 10:00-16:00 uur. Je bent welkom bij de Vleesconcurrent!

Wil je weten wat Vleesconcurrent verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vleesconcurrent of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vleesconcurrent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vleesconcurrent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Vleesconcurrent reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vleesconcurrent

Bezoekers bekeken ook