Slagerij H.J.B. Lammers

Slagerij H.J.B. Lammers is een Slagerij gelegen aan Weg naar Laren 44 in Zutphen.

Meer informatie over Slagerij H.J.B. Lammers in Zutphen

Slagerij Lammers is een ambachtelijke en moderne slagerij in Zutphen. De slagerij is opgericht in 1980 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd. Ze bieden producten met een authentieke smaak en een duidelijke achtergrond. Het assortiment is in de loop der jaren uitgebreid en omvat nu ook kant-en-klare producten, maaltijden en vers brood. Daarnaast verzorgen ze ook catering op feesten. Slagerij Lammers staat bekend om hun kwalitatief hoogstaande vlees, waarbij ze voornamelijk gebruik maken van Nederlands rund-, varkens- en lamsvlees uit de regio. Ze verkopen ook wild uit eigen jacht en bieden een maaltijdservice aan met dagelijks wisselende verse gerechten. Kortom, Slagerij Lammers streeft ernaar om alleen de beste producten te verkopen, met nadruk op smaak.

Wil je weten wat Slagerij H.J.B. Lammers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij H.J.B. Lammers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij H.J.B. Lammers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij H.J.B. Lammers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Slagerij H.J.B. Lammers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij H.J.B. Lammers

Bezoekers bekeken ook