Van Ommeren Vlees

Van Ommeren Vlees is een Slagerij gelegen aan Zonnehorst 9 in Zutphen.

Meer informatie over Van Ommeren Vlees in Zutphen

Van Ommeren Vlees is in 1988 opgericht en begon als een kleinschalige horecaslagerij. De oprichter, Benno van Ommeren, zag een behoefte in de markt voor een leverancier van vlees van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs voor de horeca. Door vast te houden aan deze combinatie is Van Ommeren Vlees uitgegroeid tot een modern vleesbedrijf dat hoogwaardige vleesproducten op ambachtelijke wijze selecteert, snijdt en verpakt voor horeca en grootverbruikers. Sinds 2017 bedienen ze ook de particuliere markt via de webshop bigsteaks.nl. Al hun leveringen worden gedaan volgens hun leveringsvoorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08047172.

Wil je weten wat Van Ommeren Vlees verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Ommeren Vlees of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Ommeren Vlees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Ommeren Vlees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Van Ommeren Vlees reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Ommeren Vlees

Bezoekers bekeken ook