Biologische slagerij Chris Dammers

Biologische slagerij Chris Dammers is een Slagerij gelegen aan Dijkstraat 4 in Zutphen.

Meer informatie over Biologische slagerij Chris Dammers in Zutphen

De tekst gaat over een biologische slager genaamd Chris Dammers, die al meer dan 25 jaar ervaring heeft. Hij verkoopt het lekkerste biologische vlees en reist met zijn mobiele slagerij naar verschillende markten door het land. Hij verkoopt vlees van dieren die gemest en geslacht zijn door ondernemers met passie voor vlees en dieren. Hij biedt onder andere rundvlees uit België en Luxemburg, lamsvlees, varkensvlees, kip en glutenvrije vleeswaren aan. Tijdens het wildseizoen heeft hij ook vers wild en speciaal gevogelte uit Nederland, Engeland en Frankrijk. Op woensdagmiddag heeft hij verkoop aan huis in Zutphen en op donderdag, vrijdag en zaterdag is hij te vinden op verschillende markten. Bestellingen kunnen via het contactformulier geplaatst worden en hij is ook te volgen op Instagram en Facebook.

Wil je weten wat Biologische slagerij Chris Dammers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biologische slagerij Chris Dammers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biologische slagerij Chris Dammers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biologische slagerij Chris Dammers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Biologische slagerij Chris Dammers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biologische slagerij Chris Dammers

Bezoekers bekeken ook