Salon17

Salon17 is een Schoonheidssalon gelegen aan Hemmingstraat 17 in Zutphen.

Meer informatie over Salon17 in Zutphen

Salon17 is een betrouwbare en professionele salon die gespecialiseerd is in pedicure, gezichtsbehandelingen en massages. Kim Henrix, de eigenaar van de salon, heeft 15 jaar ervaring op het gebied van beauty en massages. Ze is gediplomeerd pedicure en aangesloten bij ProVoet. Haar werkwijze is gebaseerd op vertrouwen, professionaliteit en vakkundigheid, met een persoonlijke benadering. In de drukke tijden van tegenwoordig is het belangrijk om te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen. Kim richt zich op kwaliteit, beleving en ontspanning tijdens haar behandelingen. Salon17 is een officiële partner van Oolaboo en gebruikt veilige en natuurlijke producten. De salon is gevestigd in Zutphen.

Wil je weten wat Salon17 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon17 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon17? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon17 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Salon17 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon17

Bezoekers bekeken ook