La Joie Instituut voor Huidverbetering

La Joie Instituut voor Huidverbetering is een Schoonheidssalon gelegen aan Berkelsingel 120 in Zutphen.

Meer informatie over La Joie Instituut voor Huidverbetering in Zutphen

La Joie schoonheidssalon biedt een breed scala aan beautybehandelingen, waaronder huidverbetering, massages, ontharing, bodycontouring en nagel- en wenkbrauwbehandelingen. Ze beginnen altijd met een huid- en collageenscan om een specifiek behandelplan te kunnen maken. De behandelingen zijn gericht op maximaal resultaat en ontspanning. Daarnaast bieden ze ook verschillende massages aan om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen. Bij La Joie kun je ook terecht voor ontharing met waxen of IPL, waarbij ze gebruik maken van de Lycon wax en MedCos IPL-methode. Tot slot bieden ze bodycontouring behandelingen aan om de contouren van het lichaam te optimaliseren. La Joie is aangesloten bij ANBOS en is alleen op afspraak geopend.

Wil je weten wat La Joie Instituut voor Huidverbetering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Joie Instituut voor Huidverbetering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Joie Instituut voor Huidverbetering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Joie Instituut voor Huidverbetering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar La Joie Instituut voor Huidverbetering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Joie Instituut voor Huidverbetering

Bezoekers bekeken ook