Salon bij Lies

Salon bij Lies is een Schoonheidssalon gelegen aan Albert Cuypstraat 20 in Zutphen.

Meer informatie over Salon bij Lies in Zutphen

De tekst gaat over Salon bij Lies, een schoonheidssalon in Zutphen die 100% natuurlijke schoonheidsbehandelingen aanbiedt. De eigenaar geniet momenteel van haar zwangerschapsverlof, maar zal vanaf januari 2024 weer beschikbaar zijn. In de behandelingen wordt rekening gehouden met alle aspecten van het lichaam, geest en ziel, om de klant in balans te brengen. De eigenaar hecht waarde aan innerlijke ontspanning en biedt een moment van rust en aandacht met behulp van de kracht van de natuur en haar eigen handen. De salon is op afspraak geopend en de contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Salon bij Lies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon bij Lies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon bij Lies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon bij Lies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Salon bij Lies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon bij Lies

Bezoekers bekeken ook