Iris Ink

Iris Ink is een Schoonheidssalon gelegen aan Piet Heinstraat 11 in Zutphen.

Meer informatie over Iris Ink in Zutphen

Iris Ink is een salon die permanente make-up aanbiedt om wenkbrauwen, ogen en/of lippen te verbeteren. Permanente make-up bespaart tijd en is geschikt voor mensen met een gevoelige huid of een actieve levensstijl. De salon bevindt zich in behandelcentrum Schmidt Medica in Zutphen en voldoet aan hoge hygiëne-eisen. Klanttevredenheid staat voorop en er is persoonlijk contact en aandacht. Voor meer informatie over de behandeling en het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer 06 11 05 76 06 of via e-mail team@irisink.nl.

Wil je weten wat Iris Ink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Iris Ink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Iris Ink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Iris Ink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Iris Ink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Iris Ink

Bezoekers bekeken ook