Wonderlab by Pinar

Wonderlab by Pinar is een Schoonheidssalon gelegen aan Zonnehorst 5 in Zutphen.

Meer informatie over Wonderlab by Pinar in Zutphen

WonderLab by Pinar is een salon die een ultieme beautybeleving biedt met persoonlijke aandacht voor het welzijn van de klanten. Zowel vrouwen als mannen kunnen bij hen terecht voor diverse behandelingen op het gebied van beauty. WonderLab staat bekend om deskundigheid, kwaliteit, eerlijk advies en service. Enkele van de aangeboden behandelingen zijn Diode ice laser, gezichtsbehandelingen met Microneedling en BB Glow. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met de salon. Daarnaast zijn er op de website ook antwoorden te vinden op veelgestelde vragen over laserontharing en informatie over de werktijden van de salon.

Wil je weten wat Wonderlab by Pinar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wonderlab by Pinar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wonderlab by Pinar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wonderlab by Pinar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Wonderlab by Pinar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wonderlab by Pinar

Bezoekers bekeken ook