Schoonheidssalon Harma

Schoonheidssalon Harma is een Schoonheidssalon gelegen aan Rietbergstraat 90 in Zutphen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Harma in Zutphen

Schoonheidssalon Harma is een salon die gespecialiseerd is in gezichtsbehandelingen, huidverbetering, visagie en bruidsmake-up. De eigenaresse van de salon is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft sinds 2001 haar eigen praktijk. Ze vindt het heerlijk om mensen te verwennen en ontspanning te bieden in het drukke leven. Veroudering is normaal en daar is niks mis mee, maar ze wil graag helpen en adviseren bij een goede verzorging. In de salon worden verschillende behandelingen aangeboden, zoals luxe behandelingen, microdermabrasie, harsen, epileren, massage en handverzorging. De salon is gevestigd in Zutphen en de eigenaresse garandeert dat je na een behandeling niet alleen stralend de deur uit gaat, maar ook innerlijke rust hebt ervaren.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Harma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Harma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Harma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Harma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Schoonheidssalon Harma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Harma

Bezoekers bekeken ook