Personall Fit

Personall Fit is een Personal trainer gelegen aan Deventerachterpad 6 in Zutphen.

Meer informatie over Personall Fit in Zutphen

Het artikel begint met een introductie over het belang van tijd besteden aan jezelf en het maken van een afspraak. Vervolgens wordt vermeld dat een proefles altijd gratis is en dat je contact kunt opnemen om een afspraak te maken. Daarna worden de openingstijden tijdens de feestdagen genoemd. Er wordt vermeld dat er op 2e paasdag geen les is en dat de les van 2e pinksterdag om 10:00 niet doorgaat. Vervolgens wordt er een blog van Lot Rohde besproken, waarin zij vertelt over haar ervaring met personal training en het behalen van haar doelen. Daarna worden verschillende trainingen genoemd die aangeboden worden, zoals bootcamp, één op één trainen, personal training, groepstraining, gewichts training en outdoor training. Tot slot worden er getuigenissen gegeven van mensen die positieve ervaringen hebben gehad met personal training bij Personall Fit.

Wil je weten wat Personall Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Personall Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Personall Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Personall Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Personall Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Personall Fit

Bezoekers bekeken ook