Fit Met Vince

Fit Met Vince is een Personal trainer gelegen aan De Border 6 in Zutphen.

Meer informatie over Fit Met Vince in Zutphen

Fit met Vince biedt verschillende trainingsmogelijkheden, waaronder persoonlijke begeleiding, groepstrainingen en clinics. Het doel is om hardlopers te ondersteunen en hen te helpen hun doelen te bereiken. Vincent besteedt uitgebreid aandacht aan looptechniek om blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren. De trainingen zijn gevarieerd en Vincent is een enthousiaste en gedreven trainer. Er zijn ook aankomende evenementen waar lopers van Fit met Vince aan deelnemen. Als je moeite hebt om gemotiveerd te blijven of concrete doelen te stellen, dan kan Fit met Vince je daarbij helpen.

Wil je weten wat Fit Met Vince verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit Met Vince of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit Met Vince? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Met Vince het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Fit Met Vince reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit Met Vince

Bezoekers bekeken ook